PRODUCCIONS LA LLACUNA

Benvinguts al web de PRODUCCIONS LA LLACUNA, una organització independent sense ànim de lucre que es dedica a la creació de continguts audiovisuals. La intenció d’aquesta pàgina és mostrar la nostra visió del món a través de les imatges. Per això elaborem documentals, videoclips, captem fotografies de moments irrepetibles… L’audiovisual s’ha convertit avui en dia en la principal font de difusió d’idees i nosaltres volem aportar un petit gra de sorra per contruibuir a una societat més justa, crítica i lliure.

En aquest espai web trobareu infomració sobre nosaltres i una mostra de la nostra creació. Tota l’actualitat i les novetats més destacades les podeu seguir a través del  Twitter (amb el nom “prodlallacuna“) i del FacebookNomés heu de clicar m’agrada a la dreta de la pàgina per poder seguir les nostres notícies. Tots els nostres vídeos els podeu visualitzar on-line a través del portal Dailymotion o del nostre canal de Youtube.

TOTS ELS NOSTRES VÍDEOS ELS PODEU TROBAR A: 

 

 

SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS! 

goggle

Moltes gràcies per dedicar-nos el vostre temps.

Salut i creació!

Quant a Produccions La Llacuna

Creació de continguts audiovisuals al Poblenou des del 2006
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.