1. Editorial

Des de PRODUCCIONS LA LLACUNA intentem difondre la nostra pròpia opinió per fomentar el debat i la reflexió sobre els temes que més ens preocupen: el POBLENOU i el SECTOR AUDIOVISUAL. A més de les produccions audiovisuals, també utilitzem la paraula escrita en diverses publicacions. 

LA RAMBLA: Col·laboració mensual al Diari Cooperatiu del Poblenou, a la secció “DARRERA LA PANTALLA” on fem diverses recomanacions i comentaris sobre el sector audiovisual. 

Recurso-3@2x

HEMEROTECA: Entre el gener del 2011 i el desembre del 2013 vam publicar un article setmanal (127 publicacions en total), acompanyats de les seccions EL FANGAR i EL CULTIU (el nostre “semàfor” particular). Durant tot el 2014 les publicacions van seguir, però van deixar de ser regulars. Si voleu consultar totes les reflexions les podeu trobar a continuació. A partir del 2014 seguim expressant les nostres opinions i reflexions a les xarxes socials, a través de Facebook i Twitter. Podeu deixar el vostre comentari tan a les pròpies editorials com a les nostres publicacions de les xarxes!  

ENTRAR A L’HEMEROTECA

Salut i creació!