6. Exposicions

Comissariat

(in)VISIBLES (2016). Exposició de Festa Major del Poblenou. Una mostra dedicada a les noves veus del barri, sovint ignorades, per conèixer les seves sensacions i la seva història, per reflexionar sobre els moviments migratoris del segle XXI.

Aquí trobareu tota la informació sobre aquesta exposició.

cartell-amb-activitats1

Participació

POBLENOU: LA MEMÒRIA PINTADA (2022): Exposició de Neus Martín Royo, amb la col·laboració de l’Arxiu Històric del Poblenou, que recull més de 130 obres pictòriques de l’artista que mostren la transformació dels últims 30 anys del barri. Aquestes pintures dialoguen amb altres textos, fotografies, audiovisuals i plànols que ens permeten recórrer la història del Poblenou i percebre la seva evolució.

Fb5njyMXgAkIWvK

BRUT Í CIA (2020). Exposició central de la Festa Major del Poblenou 2020, a càrrec de la Colla de Diables del Poblenou. La mostra reuneix tot l’art brut del Poblenou, creacions de diversos artistes del barri realitzades reutilitzant recursos o utilitzant tot allò que tenim al nostre abast. Per a més informació podeu consultar aquí.

POBLENOU DES DE L’AIRE (2017). Exposició central de la Festa Major del Poblenou 2017, a càrrec de Poblenou Sense Fils – Guifi Net. La mostra celebra els 10 anys de la iniciativa, mostrant imatges del barri des dels terrats i donant a conèixer la tecnologia per compartir l’accés a la xarxa. Per a més informació podeu consultar aquí.

– Realització del vídeo GuifiHistoryMap.

BCN IDeal, BCN Real (2015).  Mostra que reflexiona sobre les dues cares de la ciutat: la postal i la realitat que trobem dia a dia a peu de carrer. Exposició organitzada pel Centre Cívic de La Farinera del Clot i comissariada per Anna Fando. Per a més informació podeu consultar aquí.

  – Projecció del documental Blanc i Negre.

UONELBOP SNOICATUM (25 anys de transformació del Poblenou) (2012).
Exposició de Festa Major del Poblenou, organitzada per la Coordinadora d’Entitats del Poblenou a Can Felipa.

  – Projecció del documental “Poblenou. De la fàbrica al gratacel“.

  – Projecció dels videoclips “Passejant pel Poblenou” i audiovisual “Mutacions Poblenou“.

Les transformacions del Poblenou (2012). Exposició fotogràfica organitzada per Elena Panzetta a l’Associació cultural El Arco de la Virgen.

  – Projecció del documental “Poblenou. De la fàbrica al gratacel“.