6. Exposicions

Comissariat

(in)VISIBLES (2016). Exposició de Festa Major del Poblenou. Una mostra dedicada a les noves veus del barri, sovint ignorades, per conèixer les seves sensacions i la seva història, per reflexionar sobre els moviments migratoris del segle XXI.

Aquí trobareu tota la informació sobre aquesta exposició.

cartell-amb-activitats1

Participació

BRUT Í CIA (2020). Exposició central de la Festa Major del Poblenou 2020, a càrrec de la Colla de Diables del Poblenou. La mostra reuneix tot l’art brut del Poblenou, creacions de diversos artistes del barri realitzades reutilitzant recursos o utilitzant tot allò que tenim al nostre abast. Per a més informació podeu consultar aquí.

POBLENOU DES DE L’AIRE (2017). Exposició central de la Festa Major del Poblenou 2017, a càrrec de Poblenou Sense Fils – Guifi Net. La mostra celebra els 10 anys de la iniciativa, mostrant imatges del barri des dels terrats i donant a conèixer la tecnologia per compartir l’accés a la xarxa. Per a més informació podeu consultar aquí.

– Realització del vídeo GuifiHistoryMap.

BCN IDeal, BCN Real (2015).  Mostra que reflexiona sobre les dues cares de la ciutat: la postal i la realitat que trobem dia a dia a peu de carrer. Exposició organitzada pel Centre Cívic de La Farinera del Clot i comissariada per Anna Fando. Per a més informació podeu consultar aquí.

  – Projecció del documental Blanc i Negre.

UONELBOP SNOICATUM (25 anys de transformació del Poblenou) (2012).
Exposició de Festa Major del Poblenou, organitzada per la Coordinadora d’Entitats del Poblenou a Can Felipa.

  – Projecció del documental “Poblenou. De la fàbrica al gratacel“.

  – Projecció dels videoclips “Passejant pel Poblenou” i audiovisual “Mutacions Poblenou“.

Les transformacions del Poblenou (2012). Exposició fotogràfica organitzada per Elena Panzetta a l’Associació cultural El Arco de la Virgen.

  – Projecció del documental “Poblenou. De la fàbrica al gratacel“.