3. Muntanya

                         logo                  cec

PRODUCCIONS LA LLACUNA ha establert un vincle de col·laboració amb un grup de muntanya del Poblenou, l’SMT (Selektah Mountain Team). Conjuntament expliquem amb l’audiovisual el gust per la natura, la fascinació pels seus paisatges i la filosofia de vida que s’amaga al darrere de la relació entre l’home i la muntanya.

Fruit de la col·laboració entre aquests dos grups, PRODUCCIONS LA LLACUNA i l’SMT han realitzat els següents projectes.

DOCUMENTALS DE MUNTANYA

PRODUCCIONS LA LLACUNA us ofereix alguns treballs audiovisuals on s’explica i es reflexiona sobre diversos temes en relació amb la muntanya, l’alpinisme i tot el que ho envolta. Amb els documentals que us presentem a continuació intentrem explicar  perquè aquesta activitat es considera alguna cosa més que un esport. Per a més informació, podeu clicar AQUÍ.

ASCENSIONS

En aquest apartat trobareu els vídeos d’algunes de les expedicions de l’SMT. Es tracta de vídeos curts, d’uns cinc minuts de durada, que expliquen en cada cas l’ascens a una muntanya en concret. Anirem actualitzant aquesta secció a mesura que s’aconsegueixin nous cims. Per visualitzar on-line tots els vídeos i consultar més informació sobre les expedicions de l’SMT, podeu clicar AQUÍ.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s