2. Poblenou

La vinculació de PRODUCCIONS LA LLACUNA amb el Poblenou ha fet que aquesta organització realitzés diverses produccions audiovisuals sobre el barri. A continuació trobareu informació sobre tot el que anem fent en relació amb el Poblenou. Per poder veure tots els vídeos, només cal que cliqueu el títol del projecte que us interessa visualitzar.  Tots estan disponibles gratuïtament, on-line i en la seva versió íntegre. Aquests són els nostres treballs:

Jugant amb foc (2013)
Mutacions Poblenou (2012)
Transformant el Poblenou (1986-2011)
Passejant pel Poblenou (2011-2014)
Movi. El documental (2009)

poblneou

JUGANT AMB FOC (2013)

Caràtula

Els Diables del Poblenou tenen 30 anys d’història. A partir del repàs de les seves experiències i records s’aprofundeix en la importància del foc i de la festa popular en la cultura catalana. En una societat i un barri que pateixen grans i ràpides modificacions, és més important que mai defensar i participar en les nostres tradicions. Per a més informació sobre el projecte i per visualitzar-lo on-line, podeu clicar AQUÍ.

Tona al principi


MUTACIONS POBLENOU (25 anys de transformació del Poblenou). 2012

Aquest projecte es va desenvolupar en el marc de l’exposició “UONELBOP SNOICATUM (25 anys) de transformació del Poblenou“, organitzada en motiu de la Festa Major del 2012 a Can Felipa. El vídeo repassa de forma sintètica l’evolució històrica del barri, des dels seus origens obrers fins al canvi urbanístic realitzat pels Jocs Olímpics del 1992 i el 22@.

Tona al principi

TRANSFORMANT EL POBLENOU (1986-2011)

Aquest projecte és una trilogia de documentals que expliquen un punt de vista sobre la transformació del barri en els darrers anys. El recull dels tres DVD en aquest pack ha estat una producció autogestionada i  el podreu adquirir, amb diversos continguts extres, a la Llibreria Etcètera, (carrer Llull, 203) i al Cau del Poblenou (Rambla del Poblenou, 36). Per a més informació sobre el projecte i per visualitzar tots els documentals on-line, podeu clicar AQUÍ.

Poblenou, de la fàbrica al gratacel (2006), 30′

Poble Olímpic (2007) 52′

L’últim viatge (2011) 32′

Tona al principi

PASSEJANT PEL POBLENOU (2011-2014)

Aquest projecte engloba set videoclips sobre espais emblemàtics del barri. Es busca recrear així les sensacions que podem tenir quan passejem pels carrers més coneguts del Poblenou. Per a més informació i per a visualitzar tots els vídeos on-line, podeu clicar AQUÍ

Poblenou I. La Rambla (4′)

Poblenou II. 22@ (3′)

Poblenou III. La Plata (3′)

Poblenou IV. Els pescadors (3′)

Poblenou V. La Vila Olímpica (4′)

Poblenou VI. El Fòrum-Diagonal Mar (3′)

Poblenou VII: Pere IV (4′)

Tona al principi

MOVI. EL DOCUMENTAL (2009)

Aquest documental es repassa la història i els valors fonamentals d’aquest esplai del Poblenou amb més de 45 anys d’història. Per a més informació sobre el projecte i per visualitzar-lo on-line podeu clicar AQUÍ.

Tona al principi